Hjelp 113-GPS fra Norsk Luftambulanse

Hjelp 113-GPS

Appen er laget for å være så enkel som mulig å bruke, men det er allikevel viktig at du bruker noen minutter på å sette deg inn i funksjonene før den eventuelt trengs.

Hvis du lurer på hva som skjer når du ringer 113, så anbefaler vi at du gjennomfører 113-kapittelet i vårt web-baserte kurs i grunnleggende førstehjelp, AKUTT-ABC. Det er gratis og åpent for alle!
Husk at telefonen må ha mobildekning for å ringe, men
posisjonen vises uansett. Som en del av installeringen vil
appen be om tillatelse til å få tilgang til mobilens stedstjenester (og på iPhone: tilgang til kontakter), det er viktig at du svarer «ja» på disse spørsmålene. Tilgang til kontakter er nødvendig for at appen skal få vist deg koordinatene mens du snakker med AMK. Appen lagrer koordinatene dine som en kontakt på telefonen din, slik at du kan gjennomføre samtalen med koordinatene tilgjengelig på skjermen samtidig. Hvis du bruker iPhone og ikke tillater tilgang til kontakter vil ikke appen fungere slik den skal.Vi håper du aldri trenger Hjelp 113-GPS, men er veldig glad for at du har den med deg!