Informasjon fra Bergheim Maskin

På vegne av Nils Bergheim, Bergheim Maskin, videreformidles følgende informasjon:

Hei!

Jeg ønsker å komme med noen praktiske opplysninger til hytteeiere i Ålfjell Vel. Som mange trolig har fått med seg er vi i full gang med å legge private stikkledninger. Det vil være til stor hjelp for oss om de som skal bruke oss som entreprenør sender oss en bekreftelse på hvor på hytta de vil ha sin tilkobling. Vi får da samtidig dobbeltsjekket at dere har søkt kommunen om sanitærabonnement. De som eventuelt trenger hjelp med dette kan ta kontakt med meg på 91720180, eller aller helst på ns@bergheim-maskin.no da jeg kan være vanskelig å få tak i på telefonen.
 
De som skal bruke andre entreprenører enn oss til å få lagt den private stikkledningen, vil ikke få mulighet til fysisk å koble seg til anlegget før etter at kommunen har overtatt anlegget. Dette fordi anlegget er vår eiendom og vårt ansvar frem til denne overtagelsen. Kontakt meg gjerne hvis dere likevel ønsker at vi skal gjøre den jobben!

God påske!

Vennlig hilsen
 
Nils S. Bergheim
www.bergheim-maskin.no